Termene de livrare si plata

Termeni de livrare si plata

Cum comand?

Comanda se poate face online, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi, completand apoi numele si adresa (corecta si completa) unde produsele urmeaza sa fie expediate.

Comanda se poate face si telefonic, la numarul de telefon 0766753283, unde va trebui sa comunicati produsul sau produsele dorite, codul culorii (in cazul firelor de tricotat) si alte specificatii, unde este cazul.

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate doar dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Ellasplace. Ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.

-Termenul de procesare si expediere a comenzilor este de 3-5 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc. Aceasta pentru a va putea oferi toata gama de culori la preturi cat mai bune, in ceea ce priveste firele de tricotat. In anumite conditii, Anghel Mihaela Claudia PFA isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare, informand in prealabil clientul, si cu acordul acestuia.

-Pentru produsele lucrate manual, termenul de expediere va depinde de complexitatea modelului ales si/sau de disponibilitatea produsului pe stoc. Multe dintre produsele realizate manual au fost facute pe comanda si trebuie refacute. Vom stabili toate detaliile, precum si termenul de livrare, telefonic sau prin e-mail.

-Atunci cand comenzile sunt plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi receptionate si procesate incepand cu a doua zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

-La produsele realizate pe comanda, Anghel Mihaela Claudia PFA isi rezerva dreptul de a cere un avans din suma totala a comenzii.

-In situatia in care clientul nu ridica coletului trimis, Anghel Mihaela Claudia PFA isi rezerva dreptul ca la reexpedierea coletului sau la urmatoarea comanda, sa factureze pe langa taxa de expediere si taxa de retur platita la primul colet, sa solicite plata in avans prin transfer bancar sau sa refuze o noua comanda de la clientul in cauza.

Livrarea produselor se face prin Poșta Română, cu plata ramburs.

Tariful aplicat este de:

-15 lei pentru pachetele până în 2kg

-17 lei pentru pachetele care cântăresc între 2kg si 4kg.

Pentru colete cu o greutate mai mare, tariful va fi calculat în funcțe de greutate.

Cum platesc?

Ramburs, la primirea coletului.

Preturile

Preturile de pe site sunt exprimate in lei si contin TVA. Pretul afisat pe site nu include si cheltuielile de transport.

Anularea comenzilor

Anghel Mihaela Claudia PFA poate anula o comanda, fara obligatii ulterioare, in cazul in care informatiile furnizate de client sunt incorecte sau incomplete, informatiile produsului comandat au fost introduse si afisate eronat pe site, sau daca produsele nu se afla pe stoc si stocul nu poate fi refacut, precum si din alte motive.

Returnarea comenzilor

 Potrivit Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.4, litera b, clientul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele cumparate trebuie returnate in ambalajul original, si in starea in care au fost primite, in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului conform art.7 alin.1 din O.G.130/2000.

Contravaloarea comenzii returnate va fi restituita in contul bancar al clientului, in termen de 30 de zile de la acceptarea returului, conform Ordonantei Guvernului 130/2000, art.8.

Suma inapoiata reprezinta contravaloarea comenzii si nu include cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce Anghel Mihaela Claudia PFA a fost notificat in scris, printr-un e-mail. Coletelor retur fara o notificare scrisa in prealabil, nu vor fi acceptate.

Nu vor putea fi returnate produsele realizate pe comanda, personalizate dupa instructiunile si dorintele clientului.

Contactați-ne!

 

  • Adresa:  Str. Viitorului, nr.24, Lupeni, Hunedoara
  • Telefonic, de Luni până Vineri, intre orele 10 - 15

  • 0766.753.283

  • Email: 

    contact@ellasplace.ro

 

Coș
  • No products in the cart.