Politica de confidentialitate

Informatii

Adresa web “ellasplace.ro” este proprietatea Anghel Mihaela Claudia P.F.A., iar magazinul virtual ellasplace.ro este administrat si intretinut de Anghel Mihaela Claudia P.F.A., cu sediul social in Lupeni, Strada Viitorului nr.24, Judetul Hunedoara, inregistrat in Registrul Comertului cu numarul F20/138/2020.

Securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre client sunt confidentiale. Anghel Mihaela Claudia P.F.A. nu va furniza datele clientilor unor terte persoane, ci le va folosi doar in scopul desfasurarii relatiei de afaceri.

Datele clientilor vor fi folosite in scopul confirmarii comenzilor, livrarii comenzilor si informarii clientilor cu privire la statusul comenzii sau a prezentarii unor promotii.

Anghel Mihaela Claudia P.F.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea dispozitivelor folosite de catre client pentru a accesa site-ul ellasplace.ro.

Anghel Mihaela Claudia P.F.A va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile ulterioare.

Contactați-ne!

 

  • Adresa:  Str. Viitorului, nr.24, Lupeni, Hunedoara
  • Telefonic, de Luni până Vineri, intre orele 9:00 - 18:00

  • 0766.753.283

  • Email: 

    contact@ellasplace.ro

 

Coș
  • No products in the cart.