0739.222.055 ~ Luni-Vineri: 9-17 contact@ellasplace.ro

Bumbac Catania și Granny Squares, o pereche perfectă!

„Granny square” – în engleză, „pătrat croșetat” – în română și… „bucuria de a croșeta”, în orice limbă.

Oare ce nu se poate face din ele, și oare cine nu le-a folosit, incepând de la oameni simpli până la marile case de modă?

La mine a fost dragoste la prima vedere. Am început cu modelul de bază iar apoi am încercat modele tot mai complicate. Am lucrat păturici care au învelit copii mici, am lucrat bluze în care am combinat partea ticotată cu pătrățele croșetate, am făcut genți, muuulte genți! La iubesc, ce mai!

Zilele acestea, că tot am primit bumbac Catania, 14 nuanțe minunate, am zis că merit și eu câte o bobinuță și m-am apucat de croșetat. Pentru că cel mai mult pe lumea asta îmi place să mă joc cu culorile, în zilele ce urmează o să vă arăt câteva combinații care-mi plac tare de tot!

Ce materiale am folosit? 🤔

La acest pătrat croșetat am folosit bumbac Catania în trei culori calde, și-anume:

GALBEN – SOARE, cod 00208, culoarea bucuriei; CURRY, cod 00431 și IVORY, cod 00436

Am folosit, de asemenea, o croșetă de 3,5. Am lucrat cu vechea mea croșetă, fără mâner. Croșetele de aluminiu sunt ușoare și rezistente (o am de peste zece ani).

Puteți găsi aici, pe Ella’s Place, la bucată (trebuie să selectați mărimea dorită) sau la set de 12 mărimi diferite!

Sau puteti găsi mai multe feluri de croșete cu mâner, care mai de care mai colorate, vesele, bune și ușoare.

Las aici, pentru doritoare, schema de bază de la „granny square”, pătratul croșetat. În una din postările viitoare o să pun diagrama de la pătratul croșetat, de mai sus. E puțin mai complexă decât cea de bază, dar deloc grea!

Vă pup și vă doresc un week-end memorabil!

Cu drag,

Ella 🥰

Dați mai departe!
Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. Politica de confidențialitate
Accept