0739.222.055 ~ Luni-Vineri: 9-17 contact@ellasplace.ro

YarnArt Christmas – fir cu sclipici

YarnArt Christmas este, de departe, cel mai vesel și sclipicios fir pe care l-am întâlnit, până acum! Așa cum scriam și în postarea de pe Facebook, dacă l-aș fi văzut când eram copil, aș fi zis că e cel mai frumos lucru din câte există. Eu sunt de pe vremea când staniolul de la bomboane si de la ciocolată se colecționa!

La ce poate fi folosit YarnArt Chrismas, fir cu sclipici?

Au fost discuții legate de acest fir sclipicios și s-au identificat două ”tabere”. 😊
Prima tabără este cea a doamnelor care spun că se pot lucra și articole de îmbrăcăminte din Christmas și că, dacă este purtat peste „ceva”, cum ar fi o cămașă, o bluză, nu înțeapă. Am scotocit și eu netul și am găsit o rochiță roșie, un bolero, un cardigan, lucrate din Christmas. Eu personal cred că ar merge și un șal foarte aerisit, cu un model dantelat, de purtat de sărbători. Categoric nu recomand lenjerie de corp sau costum de baie din Christmas! 😂

A doua tabără este a doamnelor care cred că Christmas este cel mai potrivit pentru decorațiuni. Adevărul este că firul este atât de frumos și de sclipicios încât îți vine să atârni ghemuțele în brad, așa cum sunt.

Ornamente croșetate din Christmas, fir cu sclipici

Pentru că sărbătorile se apropie și pentru că e așa de plăcut atunci când împodoim casa cu ornamente lucrate de noi, m-am gândit să adun câteva modele de pe Pinterest și să le pun în acest articol, la îndemâna voastră.

Putem lucra ornamente pe care să le facem cadou. Ar fi un cadou special, cu suflet, mult mai prețios decât un obiect cumpărat.

Pentru a le realiza avem nevoie de YarnArt Christmas – dacă dați click AICI veți putea vizualiza toate culorile disponibile, și le puteți și comanda, și o croșetă. Croșete fel de fel, la set, simple, cu mâner de silicon cauciucat, diferite mărimi, veți găsi AICI. 

Clopoței

Niște steluțe 🌟⭐✨  absolut superbe 

Deși știu că sunteți foate iscusite, dacă totuși vă pot ajuta cu explicația vreunei scheme sau cu vreo altă informație legată de fire și modele, nu ezitați să îmi scrieți un comentariu. Vă voi răsounde cu drag!

Pupici cu sclipici!

Ella ♥

Dați mai departe!
Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. Politica de confidențialitate
Accept