0739.222.055 ~ Luni-Vineri: 9-17 contact@ellasplace.ro
Bumbac Catania și Granny Squares, o pereche perfectă!

Hello!

N-am reușit să fac mai mult de două pătrate croșetate din bumbac Catania, din lipsă de timp. Tmp, timp, timp! Niciodată destul timp, niciodată destul de bine drămuit și deseori pierdut aiurea. Parol! Dar cât de puțin contează timpul atunci când te cufunzi într-o activitate care îți place, cum uiți de el! Asta pățesc când croșetez: mă relaxez, sunt fericită și aș vrea să nu mai trebuiască să fac nimic altceva, decât să înnod ață!

Daaar, să revenim la pătrățele!

Pe primul îl puteți revedea aici. 🙂

Am folosit aceleași culori plus un crem, cu codul 00130.

Pătrat croșetat

Îmi place foarte mult combinația asta caldă, odihnitoare. Temperează foarte bine galbenul zglobiu și energic de la celelalte pătrățele.

La a treia variantă de părat croșetat am folosit mai mult „curry” pentru un plus de aromă… 😊 (cod 00431)

Ce se va alege de pătratele croșetate din Catania?

Daaa, m-am și hotărât ce voi face cu ele: o minunată păturică pentru un pătuț de copiluț, pentru zilele călduțe! O să iasă o minune, din cel mai bun bumbac!

Proprietățile bumbacului sunt deja bine cunoscute! Protejează dar nu încinge. Nu irită, ceea ce mi se pare foarte important pentru pielea finuță și sensibilă de bebeluș – jucăuș. Se comportă bine la spălat, este rezistent iar dacă este spălat și uscat corespunzător, își păstrează foarte bine forma.

Weekend-ul se apropie cu viteză, și nu pot decât să vă urez să fie unul plăcut, tihnit și însorit. Multe planuri eu nu mi-am făcut, dar sper să am timp (iarăși despre timp!) pentru niște mere coapte cu nuci și scorțișoară, o carte bună (citesc Ikigai zilele astea) și poate niște muzică pe fundal.

Cu drag,

Ella

Dați mai departe!
Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. Politica de confidențialitate
Accept