0739.222.055 ~ Luni-Vineri: 9-17 contact@ellasplace.ro

Termene si conditii

Termenii si conditiile in care puteti accesa si ultiliza site-ul ellasplace.ro sunt prezentate in ceea ce urmeaza.

Prin accesul si navigarea pe acest site, va dati acordul de a respecta termenii si conditiile enuntate aici, in acest document.

Informatii

Adresa web “ellasplace.ro” este proprietatea Anghel Mihaela Claudia P.F.A., iar magazinul virtual ellasplace.ro este administrat si intretinut de Anghel Mihaela Claudia P.F.A., cu sediul social in Lupeni, Strada Viitorului nr.24, Judetul Hunedoara, inregistrat in Registrul Comertului cu numarul F20/138/2020.

Depturi de autor

Intreg continutul acestui website este proprietatea Anghel Mihaela Claudia P.F.A.. si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996).

Folosirea, reproducerea (partiala sau integrala), fara acordul explicit al Anghel Mihaela Claudia P.F.A. a oricarui text, fotografie, articol, informatie, video sau alta productie media existente pe acest site, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comanda

Comanda se poate face online, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi, completand apoi numele si adresa (corecta si completa) unde produsele urmeaza sa fie expediate.

Comanda se poate face si telefonic, la numarul de telefon afișat pe site, unde va trebui sa comunicati produsul sau produsele dorite, codul culorii (in cazul firelor de tricotat) si alte specificatii, unde este cazul.

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate doar dupa confirmarea telefonica a comenzii.

ellasplace.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.

-Termenul de procesare si expediere a comenzilor este de 3-5 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc. Aceasta pentru a va putea oferi toata gama de culori la preturi cat mai bune, in ceea ce priveste firele de tricotat. In anumite conditii, Anghel Mihaela Claudia PFA isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare, informand in prealabil clientul, si cu acordul acestuia.

-Pentru produsele lucrate manual, termenul de expediere va depinde de complexitatea modelului ales si/sau de disponibilitatea produsului pe stoc. Multe dintre produsele realizate manual au fost facute pe comanda si trebuie refacute. Vom stabili toate detaliile, precum si termenul de livrare, telefonic sau prin e-mail.

-Atunci cand comenzile sunt plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi receptionate si procesate incepand cu a doua zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

-La produsele realizate pe comanda, Anghel Mihaela Claudia PFA isi rezerva dreptul de a cere un avans din suma totala a comenzii.

-In situatia in care clientul nu ridica coletului trimis, Anghel Mihaela Claudia PFA isi rezerva dreptul ca la reexpedierea coletului sau la urmatoarea comanda, sa factureze pe langa taxa de expediere si taxa de retur platita la primul colet, sa solicite plata in avans prin transfer bancar sau sa refuze o noua comanda de la clientul in cauza.

Livrarea produselor se face atât prin Poșta Română cât și prin firme de curierat, cu plata ramburs.

Tariful este calculat automat în momentul plasîrii comenzii. Tot acolo exostă posibilitatea alegerii modalității de transport preferată.

Modalități de plată

Ramburs, la primirea coletului.

Prețul

Preturile de pe site sunt exprimate in lei si contin TVA. Pretul afisat pe site nu include si cheltuielile de transport.

Anularea comenzilor

Anghel Mihaela Claudia PFA poate anula o comanda, fara obligatii ulterioare, in cazul in care informatiile furnizate de client sunt incorecte sau incomplete, informatiile produsului comandat au fost introduse si afisate eronat pe site, sau daca produsele nu se afla pe stoc si stocul nu poate fi refacut, precum si din alte motive.

Returnarea comenzilor

Potrivit Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.4, litera b, clientul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele cumparate trebuie returnate in ambalajul original, si in starea in care au fost primite, in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului conform art.7 alin.1 din O.G.130/2000.

Contravaloarea comenzii returnate va fi restituita in contul bancar al clientului, in termen de 30 de zile de la acceptarea returului, conform Ordonantei Guvernului 130/2000, art.8.

Suma inapoiata reprezinta contravaloarea comenzii si nu include cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce Anghel Mihaela Claudia PFA a fost notificat in scris, printr-un e-mail. Coletelor retur fara o notificare scrisa in prealabil, nu vor fi acceptate.

Nu vor putea fi returnate produsele realizate pe comanda, personalizate dupa instructiunile si dorintele clientului.

Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: (c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

 

 

Contactați-ne!

 

  • Adresa:  Str. Viitorului, nr.24, Lupeni, Hunedoara
  • Telefonic, de Luni până Vineri, intre orele 9:00 - 18:00

  • 0739222055

  • Email: 

    contact@ellasplace.ro

 

Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. Politica de confidențialitate
Accept